HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Motorzaj veri fel Budapest belvárosát május 1-jén

2013.04.30. 20:15 Real Simon says

Tavaly Jenson Button kívánt boldog május elsejét a Vodafone McLaren Mercedesszel, idén pedig a sebesség három magyar hercege, Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Besenyei Péter borzolja majd a kedélyeket Budapest belvárosában. A Nagy Futam nevű parádé – a hétvégi FIA WTCC világbajnoki futam előfutáraként – 11 órakor kezdődik, a Duna Parlament előtti szakaszán.

Vodafone_JB_4520.jpgMajális 2012: tavaly Jenson Button és a McLaren-Mercedes kápráztatta el a budapesti közönséget

Tavaly Jenson Button kívánt boldog május elsejét a Vodafone McLaren Mercedeszel, idén pedig Michelisz Norbert (WTCC), Talmácsi Gábor (Superbike) és Besenyei Péter (Red Bull Air Race) bemutatójára ébredhetnek a Budapest belvárosában lakók.

A Széchenyi tér (volt Roosevelt tér), az Akadémia és a Clark Ádám tér környékén kialakított ideiglenes versenypályán az FIA túraautó-világbajnokság több versenyzője, köztük a háromszoros világbajnok, Yvan Muller (RML Chevrolet), a korábbi BTCC-bajnok, James Thompson (LADA), valamint Pepe Oriolá (Tuenti SEAT) és Fredy Barth (BMW) is elkápráztatja majd a majálisozókat szerdán. A fő attrakciót azonban természetesen Michelisz Norbert (Zengő Honda Civic) és Talmácsi Gábor (Superbike) bemutató körei jelentik majd.

Press_Conference_Bratislava_600.jpgMichelisz Norbi rajongói klubja napról napra gyarapodik..

A motoros szekciót a 2007-es 125 kcm-es világbajnok, Talmácsi Gábor mellett a tervek szerint a kulcscsonttörése után lábadozó Tóth Imre, valamint Németh Balázs, Győrfi Alen és Sebestyén Péter is erősíteni fogja a szerdai eseményen.

A motorsportmajális egyébként két világhírű műrepülőnk, Besenyei Péter és Veress Zoltán bemutatóival veszi kezdetét 11 órakor. A két kiváló pilóta a tervek szerint a Duna Parlament előtti szakaszán parádézik majd, többek közt azzal, hogy átrepülnek a Lánchíd alatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr375258523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása