HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Schumacher mégis belépett a GPDA-ba

2010.04.08. 08:23 Real Simon says

Korábbi terveivel ellentétben mégis belépett a versenyzők érdekvédelmi szervezetébe (GPDA) Michael Schumacher.

A hétszeres világbajnok szóvivője, Sabine Kehm még a Maláj GP idején közölte, hogy volt csapattársa, Felipe Massa rábeszélése Schumacher megváltoztatta elhatározását, és ismét tagja lett a szervezetnek. "Michael továbbra is támogatja a GPDA munkáját, de már nem akar olyan aktív lenni, mint korábban" - tette hozzá Kehm.

A Mercedes 41 éves sztárja 2006-os visszavonulásáig társelnöke volt a GPDA-nak, visszatérésekor azonban azt mondta: nem szeretne újra belépni a szervezetbe.

A GPDA elnöke a melbourne-i futam előtt megtartott választás nyomán Nick Heidfeld, a Mercedes GP tesztpilótája. A háromfős vezetői testületnek rajta kívül Sebastian Vettel (Red Bull) és Felipe Massa (Ferrari) a tagja. Utóbbiak a leköszönő Mark Webbert és Fernando Alonsót váltották, míg Heidfeld a Sauberrel visszatérő Pedro de la Rosa pozícióját vette át.

Szólj hozzá!

Címkék: schumacher michael heidfeld massa vettel schumi gpda pilótaszövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr92211754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása