HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Szalay: Ingyenes lesz a WTCC futam a Hungaroringen

2011.10.18. 16:30 Real Simon says

Szalay Balázs, a Hungaroring üzletfejlesztési igazgatója az SzC_blognak megerősítette: jövőre is ingyenes lesz a hungaroringi WTCC-futam. Jövőre a túraautó-vb-n kívül ismét hazánkba látogat a WSR és a Ferrari Challenge, de visszatér az FIA GT mezőnye is. A még több élményre vágyók persze ismét válthatnak VIP-belépőt a paddockba, 5000 forintért.

Szalay Balázs még több világbajnoki szintű autó- és motorversenyt szeretne látni a Hungaroringen

A Magyar Nagydíjon kívül milyen más autós-motoros rendezvényre számíthatnak a hazai motorsport-rajongók? - tettük fel a kérdést Szalay Balázsnak, a Hungaroring Sport Zrt. nemrég kinevezett üzletfejlesztési igazgatójának.
 
Szalay a következőket válaszolta:

"A Magyar Nagydíjon kívül is sok érdekes esemény lesz a Hungaroringen. Jövőre is lesz WTCC-futam, ami idén hatalmas közönségsikert aratott. Ezen kívül úgy néz ki, hogy ismét el tudjuk hozni a Ferrari Challenge-et, amely korábban már szintén járt nálunk. Tárgyalásokat folytatunk egy FIA GT világbajnoki futam megrendezéséről, és érkezik a FIM oldalkocsis motoros világbajnokság, ami egy nagyon látványos versenyág. Természetesen továbbra is lesz WSR (World Series by Renault), amely 2012 szeptemberében kerül megrendezésre. A Forma-1-es futamon kívül mindegyik  esemény ingyenes lesz, csak az olyan extra szolgáltalásokért kell majd fizetni, mint a VIP belépő, vagy a boxutca-látogatás."

A teljes interjú Szalay Balázzsal az autóMAGAZIN decemberi számában (megjelenés: november közepén) lesz olvasható.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr303312164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása