HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Apa, kezdődiiiiik!!!

2010.02.01. 13:19 Real Simon says

Hétfő reggel Valenciában hét autó dübörgött ki a Ricardo Tormo versenypályára,  ezzel végre megkezdődött a 2010-es Formula-1-es idény. Reggel 8 óra 56 perckor a szerelők mindenféle színjáték nélkül kitolták a garázsból a Mercedes MGP W01-est - amellyel Nico Rosberg és a három év kihagyás után visszatérő Michael Schumacher versenyez majd -, ezzel 55 év után az Ezüstnyilak is hivatalosan visszatértek a száguldó cirkuszba.

Délelőtt hét autó körözött a pályán, a legjobb köridőt Felipe Massa jegyezte az új Ferrarival (1:13,088), alig 0,159 mp-cel megelőzve a Sauber új szerzeményét, Pedro de la Rosát. Nico Rosberg egy bemelegítő kör után hosszasan időzött a garázsban (amíg a Mercedes szerelői alaposan átvizsgálták a kocsit), de később folyamatosan javultak az eredményei, a német végül a 3. legjobb időt érte el.

Michael Schumacher kora délután vette át a W01-es volánját. (Később bővebben beszámolunk a nap eseményeiről.)

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari schumacher tesztelés rosberg massa valencia sauber mercedes gp de la rosa

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr162211615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása