HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Még egy spanyolajkú pilóta a US F1-nél?

2010.02.04. 15:35 Real Simon says

Még két (ha a Stefan GP is érkezik, akkor négy) kiadó pilótaülés van a Formula-1-ben. A Camposnál – amelynek indulása pillanatnyilag erősen kérdéses – eddig Bruno Sennát jelentették be, hasonlóan a US F1 Teamhez, ahol az argentin José-María López az egyedüli biztos sofőr.

Az amerikai csapattal korábban hírbe hozták Jacques Villeneuve-öt, ám a csapatvezetés hallani sem akarta a korosodó kanadai exbajnokról. Újabban Christian Klien, James Rossiter és Jonathan Summerton nevét emlegetik velük kapcsolatban, ám a lista most újabb névvel bővült.

A spanyol sportnapilap, a Marca értesülései szerint az előző három szezonban a GP2-ben szereplő (nem túl sikeres) Adrián Vallés a favorit a US F1 második ülésére. Ezt akár alá is támaszthatja, hogy Vallés tegnap nem akarta kommentálni a Marca értesülését: „Elnézést kérek, de erről nem mondhatok semmit“ – jelentette ki a spanyol, aki a 2009-es szezont a Superleague Formula-sorozatban töltötte, ahol versenyt is nyert.

Vallés az elmúlt években a Midland és a Spyker F1-es csapatának tesztpilótája volt, ám csak egyszer tesztelt.

Szólj hozzá!

Címkék: vallés jacques villeneuve tesztpilóta christian klien james rossiter jonathan summerton us f1 team

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr32211628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása