HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

F1-élmény a Williamsnél, 31 ezer forintért

2010.02.08. 17:34 Real Simon says

Újszerű, ámbátor nem teljesen új ötlettel állt elő a Williams F1-es csapata, hogy bevételeit növelje. A hétszeres konstruktőr-világbajnok gárda arra buzdítja a brit F1-drukkereket, hogy ne otthonról, a karosszékből nézzék a BBC élő közvetítését, hanem a Williams Dolby Digital technikával felszerelt moziterméből.

Akik hajlandóak elrugaszkodni a hagyományos F1-nézéstől, azok számára a grove-i gárda különleges kísérőprogramot is kínál: vezetett túrát a Williams régi versenyautóinak megtekintésére, két kört a csapat F1-es szimulátorában, a futam után pedig a csapat egyik vezető mérnöke elemzi a történteket a kíváncsi nézők számára.

Mindezért 99 angol fontot (kb. 31 000 Ft) kell leszurkolniuk az igényes szurkolóknak - igaz, ebben az árban egy ebéd is benne van. Egyelőre azonban csupán három futam - az idénynyitó Bahreini GP, a júliusi Német GP és a november eleji Brazil Nagydíj - megtekintése szerepel a kínálatban.

Szólj hozzá!

Címkék: williams brazil gp grove német gp bahreini gp f1 nézés

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr412211638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása