HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

"Magyar" csapatfőnöke lesz a Campos-istállónak

2010.02.20. 13:19 Real Simon says

A Midland F1 egykori csapatvezetője, Colin Kolles lesz az újonc Campos Meta istálló új vezetője. Ezt a spanyol istálló új többségi tulajdonosa, José Ramón Carabante jelentette be, miután kivásárolta a csapatot eddig irányító, ám anyagi nehézségekbe ütköző Adrián Campos részesedését.

Kolles - aki az elmúlt három évben a Le Mans-i 24 órás futamon, a DTM-ben, valamint az európai Le Mans-sorozatban régebbi Audikat (R10, illetve A4 DTM) állított csatasorba - a saját tőkéjét is behozta a Camposhoz. Így egy hónappal az F1-es világbajnokság rajtja előtt úgy tűnik, elhárultak a legfőbb akadályok a Campos Meta indulása elől.

Kolles a bejelentés alkalmával azt ígérte, hogy "nagyon hamarosan" megnevezik, ki lesz Bruno Senna csapattársa a 2010-es szezonban. A legújabb hírek szerint a spanyol Adrián Valles, illetve az eredetileg a US F1-hez elkötelezett argentin José-María López esélyes a posztra.

Colin Kolles egyébként Kolozsvárott született, és a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végzett fogorvosként.

2 komment

Címkék: lopez bruno senna adrián campos campos meta carabante colin kolles kolles

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr512211667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_150906 2010.02.20. 14:32:33

Én azért elgondolkodom azon, hogy ez a poszt számára megtiszteltetés vagy büntetés...Bár annál mindenképpen jobb, mint odvas fogak között túrkálni :-)

Ismeretlen_148444 2010.02.24. 10:50:57

Fogorvos a végzettsége? Huh, tőlük félek! :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása