HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A gyújtógyertya okozta Vettel problémáit Szahírban

2010.03.15. 16:56 Real Simon says

Az előzetes feltételezésekkel ellentétben mégsem a Red Bull újfajta kipufogója, hanem egy hibás gyújtógyertya okozta Sebastian Vettel problémáit a Bahreini Nagydíjon. Ezt a csapat jelentette be hétfőn, a győzelem elvesztését jelentő hiba kielemzése után.

Vettel sokáig magabiztosan vezette a szezonnyitót, de a 33. körtől kezdve az RB6 teljesítménye esni kezdett, így gyors egymásutánban a két Ferrari, majd Hamilton is megelőzte a McLarennel. A német szupertehetség így a győzelemnek megfelelő 25 pont helyett csak a negyedik helyért járó 12 ponttal vigasztalódhatott.

„Korábbi versenyriportunk arról szólt, hogy Sebastian Vettel [kocsijának] erővesztését a Bahreini Nagydíj 33. körében a kipufogó problémája okozta. A csapat által végrehajtott további vizsgálatok során azonban bebizonyosodott, hogy az erővesztést valójában a gyújtógyertya meghibásodása okozta, nem a kipufogó” – áll a Red Bull Racing hétfői sajtóközleményében.

A Red Bull Racing gyújtógyertyáit a japán NGK szállítja.

Szólj hozzá!

Címkék: sebastian kiesés vettel red bull szahír bahreini gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr852211708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása