HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Webber megrovást kapott baleset okozásáért

2010.03.28. 13:03 Real Simon says

Figyelmeztetést kapott Mark Webber, amiért az Ausztrál Nagydíj 57. (utolsó előtti) körében elfékezte magát, ezzel kiütötte Lewis Hamilton kocsiját. Erről azután döntöttek az FIA versenybírái, miután mindkét érintett pilótát beidézték meghallgatásra.

Hamilton éppen a negyedik helyért csatázott Fernando Alonsóval (Ferrari), amikor egy sikertelen kifékezési manőver után kisodródott a jobbos kanyar külső ívére, majd egy hirtelen mozdulattal át akart vágni Alonso másik oldalára. A mögöttük érkező Red Bull-pilóta egy pillanatra elbambult, ami elég volt ahhoz, hogy eltalálja a McLarent.

Webber első szárnya letört, a Red Bull-Renault kirohant a pályamenti kavicságyba, míg Hamilton egy gyors megfordulás után folytatni tudta a versenyt, hatodikként ért célba.

Szólj hozzá!

Címkék: baleset webber hamilton alonso red bull mclaren mercedes melbourne ausztrál gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr802211729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása