HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Domenicali: jó döntés volt a 2009-es Ferrari fejlesztésének leállítása

2010.04.03. 09:47 Real Simon says

A Ferrari csapatvezetője, Stefano Domenicali szerint helyesen döntöttek, amikor tavaly nyár végén leállítoták az F60 fejlesztését, hogy minden enegriával az idei versenyautóra koncentráljanak.

"Bárhol is végezzünk a szezon végén, bebizonyosodott, hogy tavaly helyes döntést hoztunk. Nem volt könnyű elfatározás az akkori kocsink fejlesztésének leállítása a nyár végén, de idén megnyertük az első futamot, a másodikon dobogón végeztünk, ami minket igazol. Visszatértünk a csapat kellős közepébe, ahová a Ferrari jogosan tartozik" - jelentette ki Domenicali Sepangban.

A Ferrari mérnöki vezető gárdája egyébként új taggal bővült: Matteo Frolino a  Maláj GP-től csaptakozott a csapathoz. Frolino korábban a GP2-es Trident Racingnél, az elmúlt két szezonban pedig a Toro Rossónál dolgozott.

1 komment

Címkék: ferrari mérnök domenicali maláj gp frolino

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr142211742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.04.03. 21:42:13

Ezt a mondatot nem értem: "Visszatértünk a csapat kellős közepébe, ahová a Ferrari jogosan tartozik"
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása