HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Kubicáért verseng a Ferrari és a Renault

2010.05.07. 13:30 Real Simon says

A Ferrari állítólag azon dolgozik, hogy mielőbb kiterjessze elővételi jogát Robert Kubicára – értesült az olasz Tuttosport. Az olasz sportlap szerint a maranellói gárdának július 15-ig kell tető alá hozni a megegyezést Kubica menedzserével, Daniele Morellivel, ha valóban azt akarják, hogy jövőre a lengyel legyen Fernando Alonso csapattársa.

Ennek az értesülésnek ellentmond, hogy Stefano Domenicali csapatvezető többször is hangoztatta, hogy Felipe Massával törekednek a megegyezésre. A brazil szerződése ez év végén jár le a 16-szoros konstruktőr-világbajnok istállóval.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Kubicát jelenleg két éves (2011 végéig szóló) szerződés köti a Renault-hoz, és a franciák a vártnál sokkal erősebb szezonkezdés után most azon dolgoznak, hogy a lehető legtovább a csapatnál tartsák a lengyelt.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari szerződés átigazolás kubica renault alonso massa

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr242211795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása