HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Veszélyben a Koreai Nagydíj (de most tényleg!)

2010.06.07. 19:41 Real Simon says

A két Korea között kialakult feszült, háborúközeli helyzet miatt ismét veszélybe került az október 24-re betervezett Koreai Nagydíj. A pattanásig feszült belpolitikai helyzetben állítólag leálltak a jeongami pálya építési munkálatai, ami természetesen veszélybe sodorhatja a futam megrendezését.

Bernie Ecclestone most először nyilatkozott úgy, hogy amennyiben a politikai helyzet nem enyhül, lemondják a versenyt. A csapatok aligha hullatnának könnyeket a dél-koreai futam elmaradása esetén, az október 10-re kiírt Japán GP és a november 7-én esedékes Brazil GP közé ugyanis logikusan nem fér bele egy koreai utazás, nem beszélve annak magas költségeiről.


2 komment

Címkék: elmarad ecclestone bernie jeongam koreai gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr262211861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.06.08. 17:34:52

Számomra ez a Koreai GP eleve kissé érthetetlen volt. Vagyis értem én mindkét fél részéről, de úgy gondolom Ecclestone bácsi sokszor nem lát tisztán a kapzsiságától. A költségcsökkentésbe pl nelem nem fér bele már az idei versenysorrend sem(ide oda ugrál a mezőny), a Koreai Nagydíj meg végképp nem. Majd úgy jár mint a Kínai Gp. Először hatalmas felhajtás, utána meg letakart üres székek. Persze így meglehet a 25 nagydíj évente, meg van mivel zsarolni a hagyományos helyszíneket,

Ismeretlen_149536 2010.06.15. 21:38:41

Dö la lé. Vagyis hát így nem. A pálya egyébként tetszik.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása