HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Heten, mint a németek

2010.09.15. 12:08 Real Simon says

 Miután a Sauber-istálló bejelentette, hogy Nick Heidfeld visszatér a Szingapúri Nagydíjon, hétre emelkedett a mezőny német versenyzőinek száma. A 33 éves mönchengladbachi pilóta mellett ott lesz a mezőnyben Sebastian Vettel (Heppenheim, Red Bull), Nico Rosberg (Wiesbaden, Mercedes), Michael Schumacher (Kerpen, Mercedes), Adrian Sutil (Starnberg, Force India), Timo Glock (Lindenfels, Virgin) és Nico Hülkenberg (Emmerich, Williams) is.

 Utoljára 1990-ben indultak ennél többen (12-en) egy nemzetből a Formula-1-ben, méghozzá Olaszországból. Akkor a következő pilóták vettek részt a bajnoki szezonban: Riccardo Patrese (Williams), Stefano Modena (Brabham), Michele Alboreto és Alex Caffi (Arrows), Ivan Capelli (Leyton House March), Andrea de Cesaris és Emanuele Pirro (BMS Dallara), Gianni Morbidelli (BMS Dallara és Minardi), Paolo Barilla (Minardi), Nicola Larini (Ligier), Gabriele Tarquini (AGS) és Bruno Giacomelli (Life). 

A rekord egyébként egy évvel korábbról, 1989-ből származik: akkor 13 olasz pilótát számlált a száguldó cirkusz mezőnye.

Szólj hozzá!

Címkék: alonso

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr972297883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása