HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Sampont reklámoz Vettel, a 'hajasbaba'

2010.11.22. 11:12 Real Simon says

Máris érzékelheti friss Formula-1-es világbajnoki címe hatásait a bankszámláján Sebastian Vettel. Michael Schumacherhez hasonlóan a "heppenheimi hajasbaba" is sampont fog reklámozni.

A Red Bull Racing 23 éves pilótája megegyezett a világ egyik vezető kozmetikai vállalatával, a Procter&Gamble-lel arról, hogy az egyik, Magyarországon is népszerű hajsampont reklámozza - értesült a Bild. A német napilap úgy tudja, hogy Vettel - aki olyan szempontból is különleges az F1-es pilóták között, hogy nincs se menedzsere, se ügynöke; saját maga intézi a szerződéseit - több más multinacionális céggel is tárgyal szponzorációs ügyekben.

A P&G-vel kötött szerződés részletei egyelőre nem nyilvánosak (ahogy maga a szerződéskötés ténye sem), de vélhetően túlmutat a német versenyző és a Red Bull között érvényes, 2011 végén lejáró szerződésen.

Németország első világbajnoka, Michael Schumacher a konkurens L'Oreallal kötött szerződést: 1998 és 2002 között reklámozta a francia cég samponjait.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám bulvár schumacher sebastian sampon vettel red bull világbajnok

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr642465239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása