HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Stratégiát vált a Red Bull 2011-ben

2010.12.10. 13:12 Real Simon says

Már az új szezon első tesztnapján, Valenciában bemutatja 2011-es versenyautóját, az RB7-et a Red Bull Racing. Erre maga a világbajnok, Sebastian Vettel utalt a Die Weltnek adott interjújában.

A bajnokcsapat idén csak a második teszten, Jerezben küldte először pályára az RB6-ot, mert Adrian Newey úgy látta, a kocsinak szüksége van még egy hétre a szélcsatornában. A technikai igazgatónak végül igaza lett – a Red Bull mindkét világbajnoki címet megnyerte 2010-ben –, ennek ellenére jövőre a lehető legtöbb időt szeretnének a pályán tölteni az RB7-essel.

„Pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy az új autónk idejében elkészül” – erősítette meg Sebastian Vettel a Die Weltnek adott csütörtöki interjújában. „Az első tesztelést február első napjaira, Valenciába terveztük be. Onnantól fogva minden héten egy-két napot a tesztpályákon törtünk majd.”

A Red Bull idei szezonkezdése azt mutatta, hogy szükség lett volna arra a néhány elmulasztott napra is. Vettel kocsija műszaki hibája miatt vezető helyről adta fel a Bahreini és az Ausztrál Nagydíjat is.

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia teszt; red bull; vettel; sebastian; tesztelés; valencia;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr842506484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása