HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Räikkönen "Ice 1" néven indul a rali-vb-n

2011.01.14. 18:32 Real Simon says

Miután a Citroën nem kívánta tovább megtartani a Junior Team nevet, kénytelenek voltak új nevet kitalálni Kimi Räikkönen csapatának. Az új csapatnév a találó "ICE 1" lett.

A francia gyártó csak ezen a héten egyezett meg a 2007-es Formula-1-es világbajnokkal a WRC-program folytatásáról. Kimi a szezonnyitó Svéd-ralin egy vadonatúj Citroën DS3 WRC-t vezethet, hasonlóan a gyári csapatnál induló hétszeres világbajnok Sébastien Loeb-hez és csapattársához, Sébastien Ogier-hez.

Räikkönen csapattársa Petter Solberg lesz. A 2003-as világbajnok sem kívánja megtartani a tavaly használt Petter Solberg World Rally Team nevet. "A csapat elnevezését illetően még folynak a tárgyalások a Citroennel, de szinte biztos, hogy Mexikóban már új név alatt indulunk" - nyilatkozta Solberg menedzsere, Ken Rees az autosport.comnak.


A DS3 WRC-t tavaly május óta teszteli a francia gyár. Az eredmények nagyon biztatóak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr132584042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása