HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Aranyba öltöznek a Renault pilótái

2011.04.06. 10:21 Real Simon says

Rikító aranysárga overallba öltözik a két Renault-pilóta, Nick Heidfeld és Vitalij Petrov a hétvégi Maláj Nagydíjon.

A maláj-brit Group Lotus idén januárban társult be a Renault F1 Teamhez. Az új többségi tulajdonos úgy igyekezett Lotus-identitást adni a csapatnak, hogy az Ayrton Senna idejében használt fekete-arany színezést kezdték használni.

De nem ez az fő oka annak, hogy a két Renault-pilóta aranysárgába bújik Sepangban, hanem az, hogy a rikító aranyszín jobban véd a Maláj Nagydíjon várható erős napsütéstől.

"Az aranyszínű overall arra szolgál, hogy nagyobb védelmet nyújtson az erős napon Nicknek és Vitalijnak, mint a hagyományos, fekete öltözékük. A rajongók számíthatnak rá, hogy sokszor láthatják még az aranyszínű ruhátzatot az év melegebb versenyein" - derül ki a Renault sajtóközleményéből.

Az F1-es szerelők gyakran használnak ezüst-, vagy aranyszínű takarófóliákat a rajtrácson, hogy megóvják a kocsi szabadon hagyott alkatrészeit a felmelegedéstől a tűző napon.

Szólj hozzá!

Címkék: f1 heidfeld; nick; renault; lotus; petrov; vitalij; overall; malajzia; maláj gp; sepang;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr372804051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása