HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Alonso 2016-ig a Ferrarinál marad

2011.05.19. 13:00 Real Simon says

Fernando Alonso legalább a 2016-os szezon végéig a Ferrarinál marad – jelentette be a maranellói gárda. Valószínű, hogy a spanyol kiválóság az olaszoknál fejezi be F1-es pályafutását.

Fernando Alonso ferraris szerződése eredetileg 2012 végéig szólt, ám a Scuderia csütörtökön bejelentette, hogy újabb négy évvel, 2016 végéig meghosszabbították a kontraktusát.

„Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan versenyzővel hosszabbítottunk szerződést, aki a legnehezebb körülmények között is győzelemre törekszik”
– fogalmazott Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke a csapat sajtóközleményében. „Fernando technikai és személyes értelemben is rendelkezik mindazokkal az erényekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy vezető szerepet töltsön be a Ferrari történetében, amelyet reményeim szerint hamarosan további győzelmekkel fog színesíteni.”

Alonso elmondta: „Boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk. Rögtön otthonosan éreztem magam a Ferrarinál, olyan, mintha a második családom lenne a csapat. Teljes mértékig megbízom a Ferrarinál dolgozó férfiakban és nőkben, és azokban is, akik vezetik ezt a gárdát. Ennél fogva számomra természetes, hogy ilyen hosszú távra meghosszabbítottam a szerződésemet a csapattal, amelynél egy napon befejezem a Formula-1-es karrieremet.” 


Fernando Alonso 2010-ben szerződött a Ferrarihoz és legalább hét szezont fog ott tölteni, mint Michael Schumacher

Felipe Massa szerződése 2012-ben jár le a maranellóiakkal, ennek ellenére számos hír kelt szárnyra, amelyek a brazil lehetséges utódairól szóltak. Montezemolo elnök azonban a Török Nagydíj után védelmébe vette brazil pilótáját, mint mondta, elégedettek a teljesítményével.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr622916594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2011.05.19. 18:05:33

Felőlem, maradhat. Ügyes, tehetséges, gyors, és harcos. Néha "túl latin":), de hát volt már "túl finnünk" is:) Amúgy nem kedvelem, de az most biztos nem probléma;)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása