HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Élről rajtolhat vasárnap Kiss Pál Tamás

2011.05.21. 21:25 Real Simon says

Az első futamon nyolcadik lett, ezért a pole pozícióból kezdheti meg a GP3-as sorozat második futamát Barcelonában Kiss Pál Tamás.

Második GP3-as versenyén határozottan a fejlődés jeleit mutatja Kiss Pál Tamás. A Tech1 Racing 19 éves magyar pilótája a 8. helyről rajtolva ugyanezen a helyen ért célba az első futamon a Circuit de Catalunyán, így - a szabályok értelmében - ebből a pozícióból vághat neki vasárnap délelőtt a második futamnak.

A szombat délutáni versenyt egyébként az új-zélandi Mitch Evans (MW Arden) nyerte, James Calado (Lotus ART) és a magyar pilóta csapattársai, Aaro Vainio és Andrea Caldarelli előtt. Tamás 10,3 másodperces hátránnyal mentette célba a nyolcadik helyet.

Kiss Pál Tamás (Tech1 Racing) a pólusról rajtolhat vasárnap a katalán F1-es pályán

Az Eurosport vasárnap 8:45-től leadja a versenyt felvételről, majd 9:25-től élőben közvetíti a második futamot Barcelonából.

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona; circuit de catalunya kiss pál tamás; gp3; kpt; tech1;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr612922655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása