HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Szerencsét hozott Alonso új sisakja

2011.05.27. 10:05 Real Simon says

Vadonatúj bukósisakkal versenyez a hétvégén Monte-Carlóban Fernando Alonso. A Ferrari menőjének bukóját felesége, Raquel tervezte, és csak két futamon fogja használni, mielőtt jótékonysági árverésre bocsátja.

Új színezésű, fehér-arany bukósisakja eddig szerencsét hozott Fernando Alonsónak, a Ferrari spanyol ászát ugyanis nem lehetett megverni az első két szabadedzésen Monte-Carlóban.

Fernando új fejfedőjét felesége, Raquel Alonso tervezte, bár igazából a mintázata a régi, csak a színei lettek elegánsabbak. Alonso csak Monacóban, illetve a szeptemberi Szingapúri Nagydíjon fogja használni ezt a sisakot, azután árverésre bocsátja, hogy saját alapítványa számára pénzt gyűjtsön. A Fondazione Fernando Alonso célja, hogy különféle programokkal elősegítse a spanyol és olasz gyerekek közlekedési nevelését, szokásaik fejlesztését.

Eddig a McLaren-Mercedes járt élen a speciális “Monacói sisakok” terén. A 2000-es évek közepén már Kimi Räikkönen és David Coulthard, később Alonso, Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen és Jenson Button is különleges, a Steinmetz cég gyémántjaival kirakott bukókkal versenyzett a Nagyhercegség utcáin. 

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari f1 forma 1 alonso monte carlo monaco bukósisak fernando sisak

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr432936107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása