HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Barátom, Emmo Fittipaldi

2011.10.16. 19:18 Real Simon says

Figyelmeztetés: az alábbi blogbejegyzés kifejezetten Joó Gabi kollégám (index.hu/F1) unszolására született. Ugyanakkor nem esett nehezemre kiposztolni ide, az SzC_blogra. Hihetetlen, hogy az internet és a modern technika miket tesz lehetővé 2011-ben...

Történt ugyanis, hogy vasárnap este, unalmamban felmentem a Twitterre, hogy némi információhoz jussak a Koreai GP utózöngéiről, és hogy elüssem az időt az Indycar-sorozat Las Vegas-i fináléjának közvetítése előtt (mert hogy nemcsak Formula-1 létezik a világon, ugyebár).
 
Kedvenc "csiripelőmön" nem másba botlottam, mint a kétszeres F1-es világbajnok (1972, 1974) és kétszeres Indy-500-győztes (1989, 1993) Emerson Fittipaldiba, akinek twitteres karrierjét egyébként a kezdetektől fogva követem, a többit meg elolvastam.
 
"Emmo bácsi", aki decemberben tölti be a 65-öt (Isten éltesse még sokáig), írt valami vicceset arról, hogy a felesége, Roxi miatt a kanapén kellett aludnia mára virradóra, mert meg akarta nézni a Koreai Nagydíjat. Gondoltam merészet: miért ne gratulálnék neki, minden idők egyik legnagyobb autóversenyzőjének ahhoz, hogy egy embertelenül korai időpontban, Sao Paulóban virraszt, csak azért, hogy élőben láthassa az F1-es futamot?
(Innentől beszéljenek a tweetek!)
 
@emmofittipaldi (Emerson Fittipaldi)
"To watch the Korean GP Live first my wife @roxfittipaldi put me to sleep on the sofa, because I was up at 3:30 to early for sunday am! kkkkk"
 
@realsimonsays (Istvan Simon) 
@emmofittipaldi Fullest respect Emmo, that you still (trying to) get up early to watch #F1! You're a true LEGEND!
 
@emmofittipaldi (Emerson Fittipaldi)
@realsimonsays the biggest problem was not waking up early, was my wife kicking me out of our room! Kkkk
 
@realsimonsays (Istvan Simon) 
@emmofittipaldi now i see!:D Which race did you enjoy the most this season? And do you seriously believe Felipe is faster than Alonso?
 
@emmofittipaldi (Emerson Fittipaldi)
@realsimonsays Canadian GP ! And stopwatch doesn't lie!
 
@realsimonsays (Istvan Simon) 
@emmofittipaldi Fair enough. Ah,Montreal - weren't you the official FIA Driver Steward there? Have a great time watching the Indycar finale!
 
@emmofittipaldi (Emerson Fittipaldi)
@realsimonsays I was the last two years! I love Montreal and the Canadian GP!
 
Hát, ha sokkal okosabbak nem is lettünk, személy szerint mindenképpen gazdagodtam egy élménnyel. Köszönöm, Twitter! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr723307572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imurai 2011.10.17. 12:51:29

Hát igen, a net csodálatos! Gratulálok az lményhez.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása