HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Nico Hülkenberg vátja Sutilt a Force Indiánál

2011.12.16. 18:25 Real Simon says

Ahogy várható volt, a német Nico Hülkenberg lesz Paul di Resta csapattársa jövőre a Force India csapatánál. A mai bejelentés azt jelenti, hogy Adrian Sutilnak négy év után mennie kell, várhatóan a Williamshez.
 
Hülkenberg valószínűleg ugyanolyan jó eredményekre lesz képes a Force Indiával, mint Sutil - feleannyi pénzért (Fotó: Force India)
 
A Toro Rosso bejelentése után két nappal újabb középcsapat, a Force India is megnevezte 2012-es pilótáit. Az idén bemutatkozott Paul di Resta csapattársa Nico Hülkenberg lesz, aki az idei szezont a csapat tesztpilótájaként töltötte, nem versenyzett. Miután rendszeresen őt ültették be a VJM04-be a pénteki szabadedzéseken, a mérnököknek bőven volt idejük felmérni a 2010-es Brazil Nagydíjon pole pozíciót szerző német képességeit.
 
Adrian Sutil érezte a vesztét, kifejezetten erős szezonzárást produkált (9. lett a vb-n), de sem ez, sem a Medion elektronikai konszerntől származó hozománya nem tudta megakadályozni a menesztését. A német célja a Williams lehet, ahol nagy örömmel látnák, a szponzorpénzével együtt.
 
A Force India pénteki bejelentése után már csak a Williamsnél, a Caterhamnél (volt Team Lotus) és a Hispania HRT-nél maradt egy-egy kiadó pilótaülés.
 
Paul di Resta, Force India F1 Team

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr733469267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2011.12.16. 20:09:05

Én örülök, főleg Hülkinek. Sok sikert neki:)

Tunde91 2011.12.18. 14:00:14

Az a 2010es pole jó okot ad a bizalomra... :) -1 német, +1 német.. Viel Glück Nico! ;)

"már csak a Williamsnél, a Caterhamnél (volt Team Lotus) és a Hispania HRT-nél maradt egy-egy kiadó pilótaülés."

Ez már csak azért is szomorú, mert arra a 3 helyre ott van ...
Buemi, Alguersuari, Barrichello, Sutil, Trulli, D'Ambrosio, Petrov és Senna... hogy az újoncokról ne is beszéljünk... (bár Alguersuarit a HRTvel hozták hírbe (ami logikus lenne... ) Sennát meg Lotus tesztpilótának vagy Nascarba jósolják , de ez még így is sok... )
Mondjuk ezek nem épp topcsapatok.. de akkor is...

PRMaya 2011.12.18. 16:22:07

@Tunde91: Én nagyon nem bánom ezt a cserét. :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása