HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

19 ezer dollárért kelt el Kobajasi rockersisakja

2012.01.02. 15:34 Real Simon says

Tizenkilencezer dollárt (4,6 millió forintot) fizettek ki azért a különleges festésű bukósisakért, amelyet a Linkin Park zenekar tagjai terveztek, és amelyben a Sauber pilótája, Kobajasi Kamui versenyzett az idényzáró Brazil Nagydíjon. A pénzt a 2011-es japán földrengések és atomkatasztrófa áldozatai kapják.
 
 
A Linkin Park zenekar menedzsmentje, illetve a Sauber F1 Team közös jótékonysági akciója során 19 ezer dollárért – átszámítva 4,6 millió forintért – talált gazdára az a különleges festésű bukósisak, amelyben Kobajasi Kamui versenyzett a tavalyi Brazil Nagydíjon. 
 
Az ötlet Joe Hahntól, a Linkin Park tagjától és menedzserétől származik, és még Szingapúrból ered, ahol a rockzenekar tagjai a Sauber istálló vendégei voltak. Kobajasi nemcsak azért vállalta el a nemes feladatot, mert a banda nagy rajongója, hanem mert maga is alapítványt hozott létre a Japánt 2011 tavaszán sújtó atom- és természeti katasztrófák áldozatainak megsegítésére. 
 
A pénz a Linkin Park alapítványához, a Music For Reliefhez futott be, ők juttatják el a japán segélyszervezeteken keresztül a leginkább rászorulóknak. A  Music For Relief 2005 óta több mint ötmillió dollárt gyűjtött össze, jótékonysági célokra. Ezt a tekintélyes összeget a természeti katasztrófák áldozatainak, illetve környezetvédelmi projektek segítésére fordították.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr923514027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde91 2012.01.03. 15:06:56

Linkin Park rulez! 8)
www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4
Hahn munkássága ;) a keverőpult mögött.. illetve a rendezői székben(+vokál) Kraetív figura ...:)
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Magyar Nagydíj előtt mikor lesz Linkin Park koncert? :)
Szép kezdeményezés.. és főleg így, hogy két ilyen nagy név fog össze.. (nem konkrétan Kamuira értem.. inkább arra, hogy egy több tízmilliós (facebook alapján 40) rajongótáborral rendelkező amerikai banda egy több százmilliós nézettségű sportágon keresztül jótékonykodik... követendő példa! ;)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása