HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Lewis Hamilton hip-hop sztár lesz?

2013.01.15. 12:00 Real Simon says

Lewis Hamilton többször utalt arra, hogy szívesen kipróbálná magát hip-hop előadóként. Brit sajtóhírek szerint a Mercedes új szerzeménye repperként részt vesz barátnője, Nicole Scherzinger új albumának felvételein.

Hamilton_rapper1B.jpg

Lewis Hamilton többször utalt már arra, hogy szívesen beszállna a zenebizniszbe. Az amerikai repper, Jay-Z és J Cole jó haverja, Lewis az elmúlt hónapokban többször feltűnt Los Angeles-i és londoni klubokban a két hip-hop-sztár társaságában.

Most, hogy Hamilton otthagyta a McLarent és a Mercedeshez igazolt, az új szerződése vélhetően sokkal kevésbé szabályozza a 2008-as világbajnok magánéletét. Magyarul: végre azt csinál, amit akar. És Lewis a jelek szerint zenélni, reppelni (is) akar.

A The Sun szerint a Mercedes újdonsült versenyzője két ismert hip-hop producerrel, Eric Bellingerrel és Midi Mafiával egy új zenei projekten dolgozik, amely valamilyen módon beépül majd Nicole Scherzinger új albumába.

Lewis-Nicole_3.jpg

„Sok szöveget írtam már különböző reppereknek, az elmúlt napokban éppen Lewisnak. Ő most a saját cuccán dolgozik” – árulta el a Sunnak Angel, aki maga is repperként keresi a kenyerét. „Lewist nagyon érdekli a hip-hop és az R&B, de nem akar popsztár lenni. Elég pénze van, szóval, miért ne tenné?” – tette hozzá mindenkit megnyugtatva Angel.

Hamilton_rapper2.jpg

Hamilton egy korábbi interjúban elárulta: a versenyek előtt szívesen hallgatja az R&B nagyágyúit az iPodján, ráhangolódásként. Kedvencei között szerepel Stevie Wonder, a Fleetwood Mac, Marvin Gaye és Jay-Z. Nagyon tiszteli a reggae-zene atyját, Bob Marley-t is, akinek arcképét a bukósisakjára pingáltatta a 2011-es Indiai Nagydíjon.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr425019540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real Simon says 2013.01.16. 20:40:13

@rognork: Ömmm. Miért gáz? Csak megvalósítja önmagát. Neked, nekem is voltak nagy világmegváltó terveink 27, 28 éves korunkban, nem? ;)

Real Simon says 2013.01.16. 20:42:38

Régen Jackie Stewart agyaggalambokra lövöldözött. Gilles Villeneuve hómobilversenyeken indult. Patrick Depailler siklóernyőzött (amúgy mindent kipróbált, amiben kitörhette a nyakát). Riccardo Patrese meg kis villanyvasutakat gyűjtött. Mindenki csinálja azt, amihez kedve van, nem? ;)

rognork 2013.01.17. 07:03:32

@Real Simon says: mármint hogy 17-18 éves koromban, igen. 28 évesen már kicsit későnek tűnik. remélem az arany kutyaláncig vagy a nyakba akasztott vw jelig nem fog lesüllyedni, nem beszélve a hófehér bundáról cilinderrel. a többiek teljesen elfogadható hobbival rendelkeztek, ezek nem a kisfiúknak való hobbik. mint a rappelés és csillogó ruhába járás.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása