HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Bukta a fogadást a Virgin-alapító Branson, légikisasszonynak állt

2013.05.21. 10:53 Real Simon says

A Virgin légitársaság alapítója, Richard Branson elvesztítette az AirAisa tulajdonosával, Tony Fernandesszel kötött fogadást, ezért kénytelen volt beállni légikisasszonynak a Caterham-főnök egyik repülőjáratán. A 2010-ben kötött fogadás tárgya az volt, vajon a Virgin Racing (Branson csapata), avagy a Lotus (Fernandes gárdája) végez előrébb az F1-es konstruktőr-vébén? Branson és a Virgin alulmaradt, jöhetett a kiskosztüm és a lábborotválás!

Sir-Richard-Branson-flight-attendant.jpgRichard Branson, mint légikisasszony és a fogadást megnyerő Tony Fernandes (Fotó: Caterham F1)

Két és fél év kellett hozzá, hogy megvalósuljon, de aki megnézi az alábbi videót, láthatja, hogy bőven megérte kivárni. Sir Richard Branson piros blézerben, körömcipőben és körszakállal – ez a látvány mindent megér a szernzációra éhes paparazzóknak!

2010-ben az FIA lehetővé tette három új istálló, a Tony Fernandes által alapított Lotus F1 Team (ma Caterham), a Richard Branson segítségével létrejött Virgin Racing (ma Marussia F1 Team), valamint a spanyol Hispania-HRT indulását a száguldó cirkuszban. A világ két legnagyobb fapados légitársaságának igazgatója, Branson és Fernandes fogadott: amelyikük F1-es csapata alulmarad a gyártók pontversenyében az első szezon végén, annak a tulajdonosa elmegy a másik tengerentúli járatára légikísérőnek – stewardessnek öltözve.

"Kávét, teát vagy engem parancsol?" - Richard Branson, a stewardess

A Lotus a tizedik, a Virgin a 12. helyen végzett, így Branson elbukta a fogadást. Május elején a 190 centi magas, mokány, pofaszakállas Branson mehetett lábat borotváltatni, felölthette az AirAsia légitársaság stewardesseinek piros-fehér kiskosztümjét, és szolgálatra jelentkezett a London-Kuala Lumpur járaton. Pechjére „véletlenül” ráöntött egy tálca narancslevet Fernandes ruhájára, aki emiatt a repülés végi fogadáson kijelentette: „Sajnos, nem vesszük fel Richardot – igazából itt és most ki szeretném rúgni!”

A Marussia-Virgin idén a pályán vehet revánsot, a szezon első öt futamán ugyanis átlagosan jobban teljesített a csapat, mint a Caterham.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr155309634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása