HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

López szerződést bontott a US F1-gyel, a Camposhoz tart

2010.03.02. 11:36 Real Simon says

Egy hete beszélnek róla, de csak mostantól hivatalos: szerződést bontott a US F1 Teammel José María López. Az kétszeres argentin túrakocsibajnok előtt így megnyílt az út az időközben megmentőre talált Campos Meta istálló felé.

"Sikerült megnyugtatóan rendezni a nézeteltéréseket” – nyilatkozta López az Ultima Vuelta című argentin lapnak. „Elég bonyolult helyzetben voltam, most azonban újra szabad vagyok és új lehetőségeket is megfontolhatok annak érdekében, hogy versenyzőként, vagy tesztpilótaként a Formula-1-ben maradhassak.”

López és menedzsere végig közeli kapcsolatban maradt José Ramón Carabantéval, így nagy az esélye annak, hogy az argentin autós a spanyol istállónál kössön ki. A versenyző családja eddig állítólag 830 ezer amerikai dollárt fektetett be a fiú F1-es karrierjébe, amihez az argentin kormány és az autósport-szövetség is hozzájárult egy-egymillió dollárral. Innentől fogva López F1-es szerződése politikai ügynek számít Dél-Amerika egyik legnagyobb országában.

Ha ez megvalósul, a Forti Corse 1995-ös pilótafelállása óta (Moreno, Diniz) a Campos lesz az első csapat, amely két dél-amerikai pilótával (López, Bruno Senna) áll rajthoz.

Szólj hozzá!

Címkék: újonc josé maría lópez campos meta us f1 team carabante

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr142211684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása