HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Női csapattársa is megverte Coulthardot a DTM-szezonnyitón

2010.04.26. 10:17 Real Simon says

Susie Stoddart a 11., David Coulthard a 12. helyen végzett egy ugyanolyan AMG Mercedes C-osztályos kocsival a DTM szezonnyitóján vasárnap, Hockenheimben.

Coulthard az utolsó rajtsorba, a 17. helyre kvalifikálta magát élete első futamán a német túrakocsi-bajnokságban, az első kör végére két vetélytársát is megelőzte. A versenyen több kemény ütközés, durrdefekt és baleset is történt (melyek elsősorban az Audi-pilótákat sújtották), Coulthard ennek köszönheti 12. helyét.

"Még dolgoznom kell a rajtomon, a C-osztályossal ugyanis teljesen másképp kell indulni, mint egy Formula-1-es kocsival. De a versenyen sok tapasztalatot szereztem és nagyon élveztem a kerék-kerék elleni csatákat" - értékelt a 39 éves skót pilóta a verseny után.

1 komment

Címkék: mercedes coulthard david dtm hockenheim stoddart

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr652211779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.04.28. 22:45:08

Hát na... Tanulni kell még ezt a szakmát.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása