HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Negyedtávnál hármas Peugeot-vezetés Le Mans-ban

2010.06.12. 21:26 Real Simon says

A verseny egynegyedének megtétele után az egyik gyári Peugeot már búcsúzott a Le Mans-i 24 órás viadalon. A győzelemre legesélyesebbnek tartott Audi R15 TDI (a nyolcszoros Le Mans-i bajnok Tom Kristensennel a volánnál) alaposan visszaesett, miután ütközött a 77-es rajtszámú BMW M3-mal.

Hatórányi versenyzés után, a lemenő nap utolsó sugarainál a címvédő Alexander Wurz, Marc Gené és Anthony Davidson által dirigált, 1-es rajtszámú 908 HDi vezeti a versenyt. Második helyen a Franck Montagny, Stéphane Sarrazin, Nicolas Minassian alkotta francia trió áll, míg harmadik helyen a félgyári (az Oreca istálló színeiben induló) 908-as halad, épp Nicolas Lapierre vezetésével.

Az Audik közül jelenleg a Timo Bernhard, Romain Dumas, Mike Rockenfeller összeállítású trió áll a legjobb helyen (a negyediken) a 9-es rajtszámú kocsival. Kristensenék a hatodik helyre estek vissza, 3 kör hátránnyal, ami nem kevés, de nem behozhatatlan.

Az LMP2-es mezőnyben a rajt óta a Danny Watts, Johnny Kane, Carl Leventis trió Strakka HPD-je vezet, megelőzve Thomas Erdos Loláját.

Szólj hozzá!

Címkék: peugeot audi le mans davidson wurz kristensen 24 órás gené

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr882211866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása