HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Szülővárosa köszöntötte az új világbajnokot

2010.11.21. 18:06 Real Simon says

Egy héttel az Abu-dzabi Nagydíjon aratott világbajnoki diadala után mintegy 25 ezer lelkes szurkoló köszöntötte Sebastian Vettelt szülővárosában, Heppenheimben. A németországi kisvárost az ünnepi alkalomra "Vettelheimre" keresztelték át.

"Szóhoz sem tudok jutni, libabőrös vagyok"
- mondta meghatottan a 23 éves Red Bull-pilóta, aki múlt vasárnap, Abu-Dzabiban az F1 történetének legfiatalabb bajnoka lett.

"Nagyon büszkék vagyunk rád. Mi heppenheimiek mind hittünk benned. Te vagy a város leghíresebb szülötte" - fogalmazott ünnepi beszédében Gerhard Herbert polgármester, aki hozzátette: hamarosan díszpolgári címet adományoznak Vettelnek.

A versenyző az elmúlt egy hetéről szólva elmondta: "Nagyon fárasztó volt, de egyben hihetetlenül szép is. Nehéz felfogni azt, ami történt, hiszen csak egy hétköznapi srác vagyok."

Vettel december 10-én, a Nemzetközi Automobil Szövetség gáláján veszi majd át a világbajnoknak járó trófeát. (MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: német sebastian vettel díszpolgár világbajnok ünneplés heppenheim

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr702464323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása