HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Chandhok lett a Lotus pénteki tesztpilótája

2011.03.22. 09:32 Real Simon says

Utolsó csapatként a Lotus is véglegesítette 2011-es pilótafelállását. Karun Chandhok – aki tavaly a HRT-nél versenyzett – lesz a maláj-brit gárda pénteki tesztpilótája.

Leszerződtette Karun Chandhokot a Team Lotus. Ezzel teljes lett Tony Fernandes gárdájának pilótafelállása: a versenyeken továbbra is Jarno Trulli és Heikki Kovalainen vezetheti a kocsikat, míg Chandhok a brazil Luíz Raziához, az olasz Davide Valsecchihez, valamint az angolai Ricardo Teixeirához csatlakozik harmadik számú (tartalék) pilótaként.

Idén több futam pénteki szabadedzésén indítja el Chandhokot a Lotus, elsőként a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, az Albert Parkban.

Az indiai versenyző 2010-ben tíz futamon vett részt a Hispania színeiben, legjobb eredménye az Ausztrál Nagydíjon elért 14. hely volt.

Szólj hozzá!

Címkék: india tesztpilóta; lotus; chandhok; karun; fernandes;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr962761471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása